Slide One

Solutii IT indispensabile pentru a va satisface nevoile individuale ale afacerii

Slide One
Slide Two

De la instalarea, intretinerea si suportul tehnic la instruire si consultanta software, suntem un partener unic in ceea ce priveste toate aspectele legate de suportul IT al afacerilor.

Slide Two
Slide Three

Misiunea noastra este sa facem IT-ul simplu. Oferim suport tehnic si servicii IT pentru intreprinderi mici si mijlocii.

Slide Three
previous arrow
next arrow

Despre noi

IT Pharma Solutions este un furnizor de soluţii IT&C pentru afaceri in domeniile farmaceutic, retail, contabilitate si asigurări. Dacă afacerea dumneavoastră este in domeniul farmaceutic, retail, contabilitate, asigurări, si aveti proiecte pe care nu le puteţi susţine cu resurse interne, noi va putem ajuta prin preluarea partiala sau integrala sa task-urilor. Fie ca sunteţi o farmacie , un lant farmaceutic, un depozit farmaceutic, producător, medic de familie, clinica, firma de contabilitate, broker de asigurări, avem o vastă experientă in furnizarea de soluţii IT,care pot aduce un plus in afacerea dvs. Noi cei de la IT Pharma Solutios cunoastem nevoia de tehnologie de vârf, precum și importanța tehnologiei pentru dezvoltarea afacerii dvs. si ne asiguram ca, toate cerințele de business sunt îndeplinite prin implementarea de soluții IT corecte si la un cost accesibil .

Servicii IT

Suntem aici pentru a va asigura ca sistemele dvs. IT functioneaza asa cum ar trebui in orice moment. Stim ca un esec al sistemului IT in orice afacere poate avea consecinte grave, de aceea suntem la indemana pentru a oferi asistenta de specialitate atunci cand aveti nevoie de noi.

Solutii IT

Serviciile noastre de suport IT sunt adaptate pentru a vă ajuta – nu oferim doar soluții generice pentru toate problemele IT, ne asigurăm că munca pe care o oferim este cel mai bun serviciu potrivit pentru afacerea dvs. Indiferent dacă aveți o problemă care ne obligă să colaborăm cu propria echipă IT sau dacă aveți nevoie de controlul deplin al serviciului, avem abilitățile, oamenii și pasiunea pentru a vă oferi tot ce aveți nevoie.

Solutii IT personalizate pentru afacerea dvs.

Microsoft Office 365

Office 365 Business este o versiune bazată pe cloud a suitei de software Microsoft Office, care oferă o securitate sporită și o colaborare îmbunătățită. Instrumente familiare, cum ar fi Word, Excel, PowerPoint și Outlook sunt toate disponibile unde și când aveți nevoie de ele și veți avea întotdeauna cea mai recentă versiune.

Solutii Backup / Recuperare

Protejati-va afacerea de pierderi de date si de productivitate cu backup-uri simple, puternice și automate. Solutiile noastre moderne de backup pastreaza mai multe versiuni de fisiere, care detin o istorie de 30 de zile de versiuni vechi. Reveniti la versiunea de care aveti nevoie in doar cateva minute.

Solutii Business Intelligence

Traim intr-o epoca a volumelor mari de date si organizatiile trebuie sa poata exploata la maximum toate sursele de date si continutul de care dispun, pentru a extrage detalii relevante. Cum puteti gestiona toate aceste date pentru a furniza directorilor executivi informatii cu un aspect atractiv, pe care acestia sa le utilizeze pentru a lua decizii prompte si avizate? Microsoft Power BI poate furniza modele BI si seturi de date publice si private, posibilitatea de a cauta date (inclusiv in limbaj natural), posibilitatea de vizualizare interactiva a datelor.

Web Development

Proiectam si dezvoltam site-uri pe cel mai popular sistem de management al conținutului de pe web. Construim site-uri care sunt usor de gestionat, editat si actualizat. Ne place sa spunem "Daca poti sa o faci in Word, poti sa o faci usor si in WordPress".

Monitorizare temperatura & umiditate

Descopera cu noi Internet of Things lumea obiectelor inteligente in care senzorii simpli gestionati de software de la distanta sau cei inteligenti, capabili sa transmita informatii relevante despre evenimente, ajung sa inconjoare omul si sa marcheze definitiv viata lui cotidiana.Ne-a placut intotdeauna sa inovam in activitatea noastra si am realizat instrumentul necesar pentru a controla conditiile de iluminare, temperatura si de umiditate de care dispune farmacia ca sa raspunda cerintelor de conservare impuse pentru medicamente sau celelalte produse eliberate din farmacie, substanţe farmaceutice sau ambalaje farmaceutice; aceste condiţii vor fi monitorizate permanent cu

PlusErp Sistem informatic de gestiune

Software pentru magazine si farmacii

PlusERP este rezultatul experientei de peste 16 ani a partenerului nostru Softeh Plus pe piata sistemelor de gestiune pentru farmacii si magazine si peste 2300 de clienti la nivel national. Un sistem robust, realizat intr-o tehnologie moderna, care sa raspunda cerintelor actuale ale pietei. PlusERP este dezvoltat in tehnologie Microsoft, permitand deservirea la acelasi nivel de calitate ridicata atat a clientilor mici cat si a lanturilor de magazine sau farmacii.

Software monitorizare angajati

Cyclope Monitorizare Angajati este singurul soft complet de monitorizare a activitatii pe calculator produs in Romania. Ofera informatii exacte (nu doar despre traficul pe Internet, ci si despre aplicatiile folosite) despre activitatea si productivitatea muncii atat la nivel individual, cat si la nivel de departamente sau chiar de companie, pe diferite perioade de timp. IT Pharma Solutions este partener autorizat Amplusnet si distribuitor pentru solutia CYCLOPE Monitorizare Angajati.

Database management

Administrarea bazelor de date reprezinta o piatra de hotar a companiei noastre. Utilizatorii se pot baza pe proceduri bine stabilite care sa asigure disponibilitatea si securitatea datelor. Ne ocupam de toate aspectele legate de administrarea bazei de date pentru a creste performanta.

Doresti sa afli mai multe despre PlusERP si daca ti se potriveste?

Beneficiaza de o demonstratie gratuita a sistemului PlusERP si descopera beneficiile acestuia!

Esti persoana fizica si esti interesat de reparatii calculatoare la domiciliu? Contacteaza-ne telefonic la 0729.359.664 sau prin formularul de contact pentru o oferta de pret personalizata.

Depanare calculatoare

Servicii IT pentru firme si persoane fizice. IT Service PC - ofera servicii IT - reparatii calculatoare & periferice - si servicii de retelistica